\"\"

Geplaatst op: 12-01-2018

1e certificaat STEK Module A / Transport uitgereikt

Woensdag 9 januari ontving Jos van Gorp van Truck & Trailer Groep Waalwijk tijdens de STEK ontbijtsessie het eerste certificaat STEK Module A / Transport (F-gassen voor Mobiele Installaties). Henk Kempes, lid College van Deskundigen namens BOVAG Truckdealers, en Peter Voogt, auditor van Kiwa, overhandigden Jos van Gorp het certificaat.

Vrijwillig

v.l.n.r.: Henk Kempes (lid CvD namens BOVAG Truckdealers), Peter Voogt (Kiwa), Jos van Gorp (Truck & Trailer Groep Waalwijk)

Tijdens de eerste STEK ontbijtsessie op 9 januari in Eindhoven legde Van Gorp uit waarom Truck & Trailer Groep Waalwijk vrijwillig dit certificaat wilde behalen. Het bedrijf wil een ‘one stop shop’ zijn voor zijn klanten. Ze hebben een aantal grote klanten met veel koelopleggers die het hele wagenpark bij hen in onderhoud hebben. Het certificaat bevestigt dat zij hun klanten met de juiste expertise en kwaliteit al het onderhoud op milieubewuste wijze kunnen leveren.

De audit was voor Van Gorp vrij eenvoudig. Omdat ze bekend zijn met STEK certificering waren de eisen prima op te volgen. De audit verliep dan ook soepel.

Waarom een STEK Module A / Transport

STEK wil de aanvullende kwaliteitseisen, boven dat wat wettelijk verplicht is, handhaven. Ze zijn voor de hele sector van belang, zoals de zorg voor kwaliteit, voor duurzaamheid en voor veiligheid. Bovendien kwam vanuit de sector zelf de vraag naar een eigen certificering voor de transport sector. STEK biedt daarom nu F-gassen certificering specifiek voor professionele mobiele installaties.

Snel menu
STEK