\"\"

Warmtepompen – STEK Module D

De opmars van warmtepompen is een feit. In 2017 verdubbelde volgens de DHPA de verkoop in de woningbouw ruim t.o.v. 2016. Ook het in 2018 mede door STEK uitgebrachte Manifest, gericht op de invoering van een rendementseis voor verwarmingsinstallaties, stimuleert die opmars.

Het merendeel van de huidige warmtepompsystemen is gevuld met F-gassen. De wetgeving is helder: ondernemingen en personen die werken met warmtepompen moeten dan dus gecertificeerd zijn. Daarnaast moeten particulieren die gebruik willen maken van subsidieregelingen, bewijs aanleveren dat de apparaten geïnstalleerd zijn door een deskundige installateur.

Met een warmtepomp certificaat voor ondernemingen profiteert u van de ontwikkelingen op het gebied van warmtepompen.

Voordelen certificering voor bedrijven

  • Uw bedrijf toont aan (ook) hét adres te zijn voor installatie en onderhoud van warmtepompen.
  • U onderscheidt zich met het STEK-merk en logo: een vertrouwd, bekend en gewaardeerd merk in de markt.
  • U toont uw hoge kwaliteitsniveau aan.
  • U werkt aantoonbaar milieubewust en zorgvuldig. Opdrachtgevers en consumenten selecteren steeds vaker op duurzaamheid.

Waar moet u aan voldoen?

Bekijk hier de regels en eisen waaraan uw onderneming moet voldoen voor certificering Module D – Warmtepompen.

Bent u nog niet STEK f-gassen (module A) gecertificeerd? Meld u dan gelijk aan voor module A. Daarmee bent u bevoegd om warmtepompen gevuld met f-gas te installeren en onderhouden (het merendeel van de huidige systemen).

Aanmelden

Meld u aan voor STEK-certificering Warmtepompen (module D) en eventueel f-gassen (module A).

 

 

Tarieven

Neem voor actuele tarieven contact op met uw certificerende instelling (Kiwa: 088- 998 34 05, salescins@kiwa.nl of SGS INTRON: 088-214 51 33, nl.intron@sgs.com).

Snel menu
STEK